Ofrivilligt dubbelarbete?!

 
Idag har jag varit hos min terapeut igen. Jag brukar gå ungefär var tredje- var fjärde vecka. Idag pratade vi om hur svårt det är att söka jobb. Att jag ibland känner mig mindre kompetent än vad jag kanske är. Att det är svårt att veta hur jag bäst framhäver mig själv i ett CV och vad som ska skrivas i ett personligt brev. Det är mest jag som pratar. Såklart. Hon lyssnar. Hon kommer med kommentarer ibland. Men mest så bara lyssnar hon. Nickar och hummar. Det är skönt, jag kan prata på bara. I dag pratade vi även om konflikter med barnen. Det dåliga samvetet när man varit arg och så vidare. En session tar ca 2 timmar men då kan vi även sitta helt tysta under långa perioder. En liten stund för återtanke och reflektion liksom. Dessutom brukar hon ha fullt upp med mina händer under tiden. 
 
Dagens resultat blev glittrigt och lila. Snyggt tycker jag själv. Tack till Märta på Studio Z i Brunflo, och förlåt om jag pratar mycket. Du får säga till om det blir för mycket, då slutar jag. Lovar.
 
Om man har en terapeut-titel, tex nagelterapeut, så får man ju lite skylla sig själv om den som kommer dit tror att det är två tjänster i ett paket liksom.